Praktische info

Praktische info

“CAMPING ’T RIETVELD” heet u van harte WELKOM :

 

Belangrijke weetjes voor echte kampeerders:

 

 1. melden zich ALTIJD eerst aan bij de receptie, ook bezoekers...!

 2. voorkomen geluidsoverlast...  ***

 3. voertuigen rijden altijd STAPVOETS van zodra ze de CAMPING oprijden en letten goed op voor spelende kinderen. Gemotoriseerde voertuigen rijden niet over het terrein tussen 22.00 uur en 08.00 uur.

 4. houden de toiletten/douches schoon ...

 5. vinden het altijd een uitdaging om leuke en creatieve gerechten te maken maar houden het veilig. Zorg voor bluswater bij het aansteken van de barbecue aub ...

 6. geven gevonden voorwerpen af …

 7. Scheiden hun afval correct (De voorziene PMD en Vuilniszakken van de firma Garwig dienen aangekocht te worden in de receptie)

 8. gaan zuinig om met energie en water ...

 9. hebben respect voor het terrein, de natuur en elkander …

 10. zijn vriendelijk en genieten met volle teugen …            

 

*** Ons lokaal politie reglement bepaalt dat er tussen 22u en 07u geen rumoer meer gemaakt mag worden, om de nachtrust van iedere kampeerders en buurtbewoner te respecteren. Ook onnodige geluidshinder overdag is niet toegestaan.
Overdag: Iedereen is verplicht zich zodanig te gedragen dat anderen niet meer dan noodzakelijk door geluid gehinderd worden. Elk gerucht of rumoer bij dag (tussen 07u en 22u) is verboden, wanneer het zonder noodzaak wordt veroorzaakt. Heb je last van lawaai,dan kan je dit melden aan de lokale politie DE HAAN of op het nummer 101.

 

- Het niet naleven van de voorwaarden kan de onmiddellijke verwijdering van het domein tot gevolg hebben zonder enig recht op schadevergoeding of terugbetaling.

- Veroorzaak je schade aan de installaties van het vakantiedomein of ben je betrokken bij een ongeval, meld dit dan on middellijk bij de uitbater of de receptie.

- Sneleidsbeperking : “STAPVOETS RIJDEN” !

- Waarborg douchekaart

- Verplicht gebruik huisvuilzakken en pmd zak van de camping.

- Wifi inbegrepen op de trekkersplaatsen : Code te verkrijgen bij de receptie

 

1.TARIEVEN

Reservering en betaling.

Een reservering wordt altijd bevestigd na betaling van het een voorschot. Het saldo betaal je voor de aanvang van het verblijf. Het niet-tijdig betalen van het voorschot of saldo leidt tot een annulering.

Annulering :

Een volledige of gedeeltelijke annulering is alleen via mail of aangetekend schrijven mogelijk (ontvangstdatum = annuleringsdatum). Er worden kosten aangerekend*. Zie onze tarieven.

Onze facturen zijn, behoudens strijdige vermelding op de factuur, betaalbaar uiterlijk 5 dagen na de uitgiftedatum.

- In geval van niet-betaling van één of meerdere facturen op de vervaldag, zal het verschuldigde bedrag van rechtswege en zonder ingebrekestelling een conventionele intrest opbrengen gelijk aan 2% per maand, waarbij elke begonnen maand beschouwd wordt als zijnde verlopen. Het bedrag van elke factuur dat niet volledig betaald is op de vervaldag wordt tevens van rechtswege en zonder ingebrekestelling verhoogd met een forfaitaire schadevergoeding voor administratiekosten gelijk aan 15% van het verschuldigde bedrag met een minimum van 65 euro.

2. Aankomst en vertrek

Aankomst: de kampeerders kunnen op de voorziene dag van aankomst hun plaats innemen tussen 13:30 en 17u. Ten laatste de dag na aankomst begeven zij zich naar de receptie om hun aankomst te melden en de nodige formaliteiten te vervullen.

Afreis: op de voorziene dag van vertrek is de kampeerplaats ten laatste om 11u terug vrijgemaakt.

Bij een latere aankomst of een vervroegde afreis dien je de receptie hiervan te verwittigen, ten laatste de dag voor vertrek.

3. Jeugd

Wees kindvriendelijk: denk aan hun veiligheid, vooral als je met de wagen rijdt. Als ouder ben je verantwoordelijk voor de schade die je kinderen aanrichten. Laat hen dus niet spelen in de gebouwen en leer hen de natuur en de beplanting te eerbiedigen. Voorkom ongevallen.

4. Dieren

Dieren moeten ook altijd aangemeld worden. Honden of katten dienen altijd aangelijnd te zijn. Neem steeds een hondenpoepzakje mee om de uitwerpselen van hond of kat op te ruimen. De eigenaar is steeds verantwoordelijk en dient er dan ook voor te zorgen dat de aanwezigheid van zijn huisdier de andere kampeerders niet stoort. Voor het verblijf van andere dieren dan hond of kat is de toelating van de vereist.

5. Diensten

Heb je vragen of problemen i.v.m. je verblijf, dan kan je steeds terecht bij de receptie. De openingsuren vind je aan de ingang. Een EHBO-kist is voorzien.

5.1 Aansluiting op het elektriciteitsnet

Om overbelasting te voorkomen, zijn elektrische toestellen die meer dan 1200 W verbruiken niet toegelaten. Draadloos internet is beschikbaar. 

5.2 Sanitair

• Fris, ruim, modern en net sanitair gebouw met prima douches, baby verzorgingstafel en toilet voor mindervaliden. In het hoogseizoen wordt dagelijks 2 maal gepoetst.
• Wasmachine en droogkast. Munten te koop aan de receptie..
• De warme douches zijn uitgerust met het zeer gebruiksvriendelijk en budgetvriendelijk SEP Card Systeem.

5.3 Campingplaatsen 

Onze standplaatsen zijn evenzeer geschikt voor campers, caravans en tenten
Neemt u contact op voor uitgebreidere informatie voor reserveringen. Dan weet u zeker dat u op de beste plek voorzien op noden terecht komt!
Belangrijke voorzieningen die voor heel veel camperaars belangrijk zijn: 
 • Lozingstation om het grijs water te lozen.
 • Innemen van vers drinkwater.
 • Chemische toilet.
 • Elektra.  
 • Toilet & douche gelegenheid.
 • Wifi inbegrepen 
 • Wasmachine/droger .
 • Veel wandel- of fietsroutes 
 • Ruime plaatsen 
 • 2km van het centrum
 • +-500m van ingang strandtunnel

                       

 

 

Nuttige adressen.

NOODSITUATIE

Heb je met spoed hulp nodig? BEL het nummer 112

geef aan de alarmcentrale door :

 • Wat er gebeurd is
 • Waar het gebeurd is : 8420 De haan, Straat : Driftweg 210. Camping 't Rietveld , PERCEEL NR.
 • Of er mensen gewond zijn.

VRAAG HULP EN WACHT DE HULPDIENSTEN OP AAN DE INGANG VAN DE CAMPING AUB. Verwittig de uitbater zodanig we het nodige te kunnen doen, slagbomen open te zetten,…

 1. DOKTER VAN WACHT TEL: 1733
 2. Apotheek Duinen -Duinenstraat 373, 8450 Bredene

IN DE BUURT:

 • Familiepark De Sierk -Vosseslag 42, 8420 De Haan
 • FRIETVOSJE (frituur) -Vosseslag 134, 8420 De Haan
 • GRASDUINEN (recreatiedomein) -Parking ebbestraat bredene
 • Lidl Voeding-Superette -Kapelstraat 47 Bredene 8450
 • Colruyt Voeding-Superette -Vloedstraat 22 Bredene 8450
 • Aldi Voeding-Superette -Vloedstraat 6 Bredene 8450
 • Fietsen Cattrysse & Go-Cart verhuur -Leopoldlaan 16, 8420 De Haan
 • Verhuur Pinte -Kapelstraat 151 Bredene 8450

https://www.visitdehaan.be/nl/

Grondplan

 

 

 

Bekijk